Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-post: [e-postskyddad]

alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Vad är skillnaden mellan ICW hård pansarplatta och STA hård pansarplatta?

Tid: 2022-11-14 Träffar: 27

Många människor kanske har hört talas om ICW hård pansarplatta och STA hård pansarplatta från annonserna för många skyddsprodukter. Men få av dem vet vad en ICW eller STA hård pansarplatta är. Så låt mig ge ett förtydligande för dessa två typer av tallrikar.

ICW är en förkortning för "i samband med", vilket indikerar att en ICW-skylt ska användas tillsammans med en skottsäker väst. Den erforderliga skyddseffekten kan inte uppnås med ICW-plattan som används ensam, och den bör fungera med en IIIA ballistisk väst för att ge sin bästa skyddsförmåga. Vissa fragment kan penetrera plattan, men kan lätt stoppas av den ballistiska västen. Som vi kan se är många ballistiska västar alla designade med en stor ficka framtill för att bära ICW-plattan.

Vad är skillnaden mellan ICW hård pansarplatta och STA hård pansarplatta-正文

ICW hård pansarplatta

STA är en förkortning för "fristående", vilket indikerar att en STA-platta kan användas ensam. STA-skyltar är vanligtvis reserverade för taktiska operationer där bärandet av en ballistisk väst anses vara för krångligt. Utan hjälp av en skottsäker väst måste STA-plattor ha en stark skyddsförmåga för att stoppa kulor. Som ett resultat är STA-plattor alltid tyngre och tjockare än ICW-plattor.

Med den snabba utvecklingen av den skottsäkra produktindustrin blir produktkategorierna och designerna mer och mer diversifierade. Du kan välja lämpliga tallrikar baserat på dina faktiska situationer och behov.

Ovanför är allt förtydligande för ICW-platta och STA-platta. Om det fortfarande finns några frågor, välkommen att kontakta oss.

När du överväger att köpa hårda pansarplåtar kan du besöka Newtechs webbplats för att hitta den bästa för dig själv.