Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-post: [e-postskyddad]

alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Är kravallsköldar också skottsäkra?

Tid: 2022-10-28 Träffar: 116

Liksom skottsäkra sköldar är kravallsköld också en viktig medlem av olika polisskyddsprodukter. Många kommer att ställa sig frågan om kravallskölden också kan vara skottsäker. Idag, låt mig ge dig svaret.

Riot shield, som namnet antyder, används för att stå emot och försvara sig mot upplopp. Därför kan kravallsköld ofta ses i områden med frekvent turbulens och upplopp. Med kravallsköldar kan beväpnade poliser enkelt trycka tillbaka upprorsmakare. Först och främst är de flesta kravallsköldar vi har sett gjorda av transparenta material, med ett större skyddsområde än skottsäkra sköldar. Strukturellt kan denna skärm delas upp i två delar: skärmplatta och fäste. Fästet är fäst på baksidan av skärmplattan genom anslutningsdelar, med spännen och handtag på. Denna sköld är mestadels konvex båge eller rektangulär. Bågdesignen förstorar det effektiva skyddsområdet och kan ge ett mer omfattande skydd för användarna. Dessutom gör den transparenta skölden synfältet bredare och gör det bekvämt för användare att observera den omgivande miljön på ett allsidigt sätt. Ur materialsynpunkt är upploppssköld vanligtvis gjord av polykarbonat, PC, FRP och andra lätta material, med stor slagtålighet och låg temperatur- och högtemperaturbeständig, och kan effektivt motstå attacken av kalla vapen, trubbiga vapen och okända vätskor . Men begränsningen av dess material begränsar också dess skyddskapacitet (de mest kraftfulla vapnen den tål är låghastighetskulor, herrelösa kulor, splitter etc.) Därför kan kravallsköld endast användas för rutinförsvar och används vanligtvis som standardutrustning för kravallpolis och allmän säkerhet. Skottsäker sköld är vanligtvis gjord av superstarka fibrer som kompositkeramik, HMW-PE och andra material med högre prestanda och styrka. Dess material bestämmer dess utmärkta antielastiska prestanda. Därför föredrar armén och säkerhetsavdelningarna, som ofta hotas av vapen, att välja skottsäkra sköldar.

Sammanfattningsvis kan vi se att kravallsköld kan minska skadorna som orsakas av kulor i viss utsträckning, men inte effektivt försvara kulor. Därför är det nödvändigt att göra ett rimligt urval på sköldar enligt den specifika situationen.

Är kravallsköldar också skottsäkra-正文

Heta kategorier