Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-post: [e-postskyddad]

alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Hur väljer man märke på kroppsskydd?

Tid: 2022-11-11 Träffar: 117

Efter den ökande efterfrågan på skyddsutrustning strömmar olika märken och annonser in i vårt liv. Ställd inför så många varumärken, vet du hur man gör ett rätt val?

För närvarande är USA och Kina de största tillverkarna av skottsäkra produkter i världen. Och 60% till 70% av skottsäkra produkter i världen tillverkas i Kina. Även många rustningsprodukter märkta med amerikanska varumärken på marknaden tillverkas i Kina. Av vissa skäl tror många att Kinas produkter inte är tillförlitliga i kvalitet, vilket inte är helt korrekt, för produkterna från kinesiska välkända tillverkare är av full kvalitet och kan uppfylla våra skyddskrav väl. För att välja rätt rustningsmärke är det därför nödvändigt att känna till Kinas varumärken först. Här är en förklaring:

1. Kinesiska skottsäkra produkter

I motsats till den allmänna idén är början på Kinas skottsäker utrustningsindustri inte sen, många statligt ägda företag började utveckla och producera skottsäker utrustning redan på 1980-talet. Men för närvarande är Kinas välkända tillverkare av skottsäker utrustning från slutet av 1990-talet alla privata företag. De stöds alla av den västerländska avancerade teknologin som introducerats av några doktorer i materialvetenskap från Sverige och USA, såsom Lei Bingqiang, som en gång tjänstgjorde som gästforskare vid Försvarets forskningsinstitut, och utvecklade keramiska skottsäkra plåtar självständigt i början av 2000. Kinesiska tillverkare släpar efter USA när det gäller teknik, särskilt när det gäller forskning och utveckling av toppmaterial och design, men det låga priset på deras produkter till följd av låga arbetskostnader är verkligen oemotståndligt för många människor. Dessutom håller många rustningstillverkare ner priserna för att vinna marknadsandelar på Alibaba, den största utrikeshandelsplattformen i Kina. För inte så länge sedan köpte en utlänning en "Shanzhai" skottsäker platta från en kinesisk tillverkare till ett pris av endast 100 US-dollar, men den motstod framgångsrikt skjutningar, vilket har utlöst en het diskussion. En sådan NIJ IV-platta säljs bara för 100 dollar, medan en tallrik med samma nivå i USA kostar upp till 245 dollar.

Hur man väljer märke av kroppsskydd-正文1

Många kinesiska tillverkare tillverkar skyddsutrustning strikt i enlighet med NIJ-standarden, men vi kan inte eliminera möjligheten att vissa produkter från vissa småskaliga fabriker inte kan uppfylla NIJ-standarden. Därför är det nödvändigt för oss att köpa utrustning från ett auktoritativt varumärke. Jag kommer att lista några pålitliga tillverkare, av vilka några är i samarbete med några amerikanska säljare, nämligen att de tillhandahåller produkter för de välkända amerikanska märkena. Du kan kontakta dessa tillverkare direkt, vilket kan hjälpa dig att spara mycket pengar.

2.Amerikanska skottsäkra produkter

Många människor borde vara bekanta med några amerikanska varumärken, vars annonser har full fill google. Till exempel har AR500, en berömd pansartillverkare, fått stor uppmärksamhet och försäljningsvolym, baserat på samarbetet med YouTuber FPSRussia. Amerikanska produkter har vanligtvis bra kvalitet, och många av dem är designade mer bekväma och praktiska, som taktiska västar och hjälmar. Dessutom leder amerikanska tillverkare också vägen i utvecklingen av nya skottsäkra material och design av produkter, som gör deras produkter lättare i vikt och bekvämare att bära. Men det finns också några överskattade märken. Till exempel ses den keramiska drakskala plattan av ett visst märke alltid som en utmärkt produkt med uppgraderad skyddsförmåga, men den är faktiskt inte starkare och ännu tungare än traditionella keramiska plattor. Mer allvarligt är att dessa keramiska drakskala plattor inte uppfyller NIJ-standarden.

3.Auktoritativa varumärken

Kinesiska märken:

Låt oss nu prata om kinesiska tillverkare och varumärken.

Newtech rustning:

Newtech armour är en pålitlig tillverkare, som växte fram ur Swed Security & Protecting Technologies (Beijing) Co., Ltd. Dess produkter exporteras huvudsakligen till militären i Mellanöstern och Europa. Baserat på dess starka teknologier kan anpassningar göras på produkter efter kundens behov.

Hunan Zhongtai

Hunan Zhongtai är en av de tidigaste tillverkarna av UHMW-PE med stor skala i Kina. Det har erbjudit råvaror för många kinesiska tillverkare. Men deras produkter säljs inte i detaljhandeln.

Peking Pufan

Beijing Pufan är känd i Amerika. Den kan också producera UHMW-PE och dess produkter är alla vackra till utseendet.

Zhejiang Lätt-Tough

Zhejiang Light-Tough är den första skottsäkra platttillverkaren i Kina. Dess skottsäkra produkter är billiga och kvalificerade, men inte i detaljhandeln.

Hur man väljer märke av kroppsskydd-正文2

Amerikanska märken:

ATS

ATS har en lång historia. Med avancerad teknik tillhandahåller den alla typer av kvalificerade skyddsprodukter. Du kan känna dig bekväm med dessa produkter.

AR500

Många känner kanske till AR500, som är det mest kända företaget inom skyddsutrustningsindustrin. Man tillverkar främst stålplåtar, vars pris är lägre än amerikanska keramiska plåtar.

Newtech armour har ägnat sig åt forskning och utveckling av skottsäkra produkter i 11 år, och erbjuder ett komplett sortiment av militära hårda pansarplattor med skyddsnivåerna NIJ IIIA, III och IV. När du överväger att köpa hårda pansarplåtar kan du besöka vår hemsida för att hitta den bästa för dig själv. Om det fortfarande finns några frågor, välkommen att kontakta oss.

Heta kategorier