Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-post: [e-postskyddad]

alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

När det kommer till skottsäker utrustning

Tid: 2022-11-14 Träffar: 25

När det kommer till skottsäker utrustning kommer de flesta att tänka på skottsäkra västar, hårda pansarplåtar och ballistiska sköldar etc., som är skrymmande och obekväma att bära och sällan bärs om det inte är nödvändigt. I själva verket, förutom skottsäkra västar, hårda pansarplattor och ballistiska sköldar, kan du också välja en skottsäker ryggsäck för att skydda din säkerhet, vilket är mer bekvämt och bekvämt att använda. Skottsäker ryggsäck är en kombination av ryggsäck och skottsäker chip, och som namnet antyder kan den användas som en ballistisk platta eller handhållen sköld för att skydda slitagets rygg från angrepp av kulor.

I vissa länder, särskilt USA, har vapenanvändningstraditionen och försämrad allmän säkerhet resulterat i frekventa skottincidenter. Som ett resultat av detta har ett ökande antal föräldrar, som är oroade över sina barns säkerhet med tanke på skottincidenterna det senaste året, tittat på skottsäkra ryggsäckar och skottsäkra pansarinsatser som ett sätt att skydda sina barn i så allvarliga situationer.

Vilka är fördelarna med skottsäkra ryggsäckar-正文1

Är det nödvändigt att köpa och bära en skottsäker ryggsäck?

Huvudsyftet med människor som köper skottsäker ryggsäck är för "Peace of Mind". Även om ingen förälder bör önska att deras barn någonsin kommer att behöva använda en sådan produkt, och deras barn inte nödvändigtvis råkar ut för skottincidenter, kommer det aldrig att vara fel att förhindra fara innan den inträffar, och du kan aldrig vara för försiktig med att förbereda dig i förväg. Dessutom kan inga skottsäkra produkter definitivt skydda bärarens liv och säkerhet, särskilt vid aktiva skjutincidenter, men som en säkerhetslinje kan den skottsäkra utrustningen minska skadorna som orsakas av vapen avsevärt, vilket förbättrar chansen att överleva. Därför är det nödvändigt för föräldrar att köpa skottsäkra ryggsäckar till sina barn som går i skolan varje dag, särskilt i områden där allmän ordning är relativt dålig och skottfall är frekventa. Med utvecklingen av vetenskap och teknik har den skottsäkra ryggsäcken ständigt uppgraderats. Fler stilar och praktiska mönster utvecklas för att möta behoven hos studenter och affärsmän. Till exempel är skottsäkra ryggsäckar av Newtech armor designade med en extern USB-laddningsenhet och olika kapaciteter för studenter och affärsmän.

Är det lagligt att köpa och bära en skottsäker ryggsäck?

En viktig fråga för personer som bestämmer sig för att köpa skottsäker ryggsäck kan vara om den skottsäkra ryggsäcken är laglig. På det hela taget är det helt lagligt att köpa och bära skottsäkra ryggsäckar. Vanliga medborgare kan köpa sina egna skottsäkra ryggsäckar online eller offline enligt deras behov och preferenser.

Vilken skyddsnivå har den skottsäkra ryggsäcken?

Skottsäkra ryggsäckar är generellt NIJ-kvalificerade med en skyddsnivå på IIIIA och kan stoppa 9 mm, .44 och andra kraftfullare kulor på ett avstånd över 15 m. För vissa personer kan denna skyddsnivå inte uppfylla våra krav. Men med tanke på fallet att skottplatsen ofta är mer komplex, och många skottskador inte orsakas av direkt eld på så nära avstånd, räcker NIJ IIIA för oss i de flesta fall.

Hur väljer man en kvalitetsryggsäck?

När människor köper en ryggsäck för att skydda sig mot attacker från vapen, blir kvaliteten på skottsäkra ryggsäckar ett stort problem för dem. En bra skottsäker ryggsäck kan effektivt motstå eller mildra skottskador, medan en sämre ryggsäck alltid misslyckas med att göra det. Därför är det nödvändigt för oss att köpa skottsäkra ryggsäckar från auktoritativa tillverkare. Det finns många auktoritativa tillverkare av skyddsutrustning, såsom America's Bullet Blocker och Guard Dog, såväl som kinesiska Newtech (Wuxi), som alla är utrustade med utmärkta FoU-team, rikliga produktionserfarenheter. Deras produkter är alla NIJ-kvalificerade, som du gärna kan köpa och använda.

Vilka är fördelarna med skottsäkra ryggsäckar-正文2

Newtech armour har fokuserat på forskning och utveckling av skottsäkra produkter i 11 år och erbjuder ett komplett sortiment av militära hårda pansarplattor med skyddsnivåerna NIJ IIIA, III och IV. När du överväger att köpa hårda pansarplåtar kan du besöka vår hemsida för att hitta den bästa för dig själv.