Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-post: [e-postskyddad]

alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Vilka är klassificeringskriterierna för skyddsnivåerna för sticksäkra västar?

Tid: 2022-11-14 Träffar: 124

Under de senaste åren har den snabba utvecklingen av vetenskap och teknik främjat sociala framsteg i hög grad och lett till mycket bekvämlighet för våra liv. Inom skyddsområdet uppgraderas ständigt alla typer av skyddsprodukter. Utvecklingen och tillämpningen av nya material har avsevärt förbättrat skyddsförmågan och komforten hos alla typer av skyddsprodukter, vilket har haft stor inverkan på våra liv.

Som vi nämnde tidigare kan ingen av skyddsprodukterna motstå någon attack, och inte alla vassa föremål kan motstås av sticksäkra västar. Sticksäkra västar är alla gjorda av kevlar, men de skiljer sig väsentligt från de skottsäkra västar gjorda av kevlar. Varken sticksäkra västar eller skottsäkra västar kan garantera 100 % motståndskraft mot vassa föremål. Hur många skyddsnivåer av sticksäkra västar finns det? Och vilka är klassificeringskriterierna?

Vad är klassificeringskriterierna för skyddsnivån för stab-正文1

Klassificering av sticksäkra västar:

Enligt hoten kan sticksäkra västar delas in i två typer som var och en har tre skyddsnivåer, NIJ I, NIJ II och NIJ III. Skyddsnivån betyder tillräckligt med energi för att motstå penetration. NIJ I är den lägsta av dessa tre nivåer; NIJ II sticksäkra västar är allmänna skyddsvästar som kan ge ett stort skyddsområde. NIJ II sticksäkra västar kan ge en hög nivå av skydd mot högre hot.

Kategorier av sticksäkra västar:

Enligt hot de är specifika för kan sticksäkra västar delas in i två kategorier. Den ena är utformad för att hantera hotet från skärverktyg vars blad är mycket vassa efter mekanisk bearbetning. Den här typen av skärverktyg kallas kantverktyg. Den andra är utformad för att motstå eventuell knivhuggning från kriminella under deras rehabilitering. Dessa blad och spetsiga vapen är vanligtvis tillfälligt gjorda av andra material med en relativt trubbig kant, och dessa vapen brukar kallas spikar.

Skyddsnivå:

Stickprovet är nödvändigt för att säkerställa om en sticksäker väst har en given skyddsnivå. I testet används bladen och spikarna för att påverka västen vid två olika energinivåer. Den första energinivån är "E1", och vid denna energinivå tillåts penetration av bladet eller spiken med ett maximalt värde av 7 mm (0.28 tum), vilket är det tillåtna maximala penetreringsdjupet som inte kommer att hota bärarens liv enligt forskningsresultaten. Det faktiska testet måste dock utföras under villkoret av en högre punkteringsenerginivå, det vill säga den kinetiska energin hos bladet eller spiken ökas med 50 %. Denna högre energinivå kallas "E2", och vid denna energinivå tillåts penetration av bladet eller spiken vid ett maximalt värde av 20 mm (0.79 tum). Genom detta test kan vi försäkra oss om att västen kan ge tillräckligt extra skydd för oss.

Vad är klassificeringskriterierna för skyddsnivån för stab-正文2

1. NIJ I

NIJ I sticksäkra västar är specifika för de lägre hoten med en anslagsenergi som är mindre än 24J (17.7 fot-1bf), vars högenerginivå för sms är 36J (26.6ft-1bf).

2. NIJ II

NIJ I sticksäkra västar är specifika för de lägre hoten med en anslagsenergi som är mindre än 33J (24.3 ft-1bf), vars textnings höga energinivå är 50J (36.9 ft-1bf).

3. NIJ III

NIJ I sticksäkra västar är specifika för de lägre hoten med en anslagsenergi som är mindre än 43J (31.7 ft-1bf), vars hög energinivå för sms är 65J (47.9 ft-1bf). Ovanför är allt förtydligande för sticksäkra västar. Om det fortfarande finns några frågor, välkommen att kontakta oss.

Heta kategorier