Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-post: [e-postskyddad]

alla kategorier

Nyheter

Hem> Nyheter

Vilken storlek på pansar passar mig?

Tid: 2022-11-14 Träffar: 22

Skyddsförmåga, material, utgångsdatum och pris etc. är alltid de primära övervägandena för kunder vid köp av skyddsutrustning. Det är dock få som vet att storleken på kroppsskydd också är en så viktig faktor som ovanstående. Skyddsutrustning med fel storlek misslyckas alltid med att utöva den skyddande effekten. Precis som våra vanliga kläder tillverkas även kroppsskydd i olika storlekar. Vi bör välja lämplig storlek efter våra kroppsformer.

Vilken storlek på pansar passar mig då? Låt oss nu prata något om detta ämne med exemplen på skottsäkra plattor och ballistiska västar.

Vilken storlek på pojkrustning är rätt för mig-正文1

1. Skottsäker platta

Det är ett sunt förnuft att en skottsäker platta främst fungerar för att skydda våra viktiga organ som hjärta och lungor i hotfulla miljöer. Så den måste kunna täcka området mellan nyckelbenet och sjön. Som vi kan se har alla plattor en relativt liten yta, för om den hänger något lägre kan det hindra rörelse, något högre, det kommer inte att skydda alla vitala organ ordentligt.

Du kan välja rätt skottsäker plåtbas på dens längd och bredd.

När det kommer till längden börjar en lämplig platta alltid ungefär i linje med ditt nyckelben och tejpa ner mittlinjen på din bål till ungefär två till tre tum ovanför naveln (en skada i nedre delen av naveln är vanligtvis inte livshotande), så det kommer inte att hindra användarna att vidta åtgärder samtidigt som det ger skydd åt deras vitala organ.

När det kommer till bredd, en lämplig platta behöver bara täcka de bilaterala bröstmusklerna för stor bredd kommer också att hindra aktiviteterna i användarens armar, minska deras flexibilitet, vilket påverkar ansträngningen av stridsfärdigheter.

Numera tillverkas de flesta pansarplåtar baserat på US Militarys medelstora SAPI-platta med dimensionen B 9.5”x H 12.5”/B 24.1 x H 31.8 cm. Det finns också en kommersiell standard som vanligtvis är B 10"x H 12"/B 25.4 x H 30.5 cm, men ingen riktig standardisering existerar bland tillverkarna. Så när du väljer pansarplattor bör du inte bara fokusera på storlekarna small, medium och large. Du bör kontrollera produktspecifikationerna för riktiga dimensionsmått för att hitta garderobsnumren för din storlek.

Skottfri platta

2.Ballistisk väst

Till skillnad från våra enkla kläder är den skottsäkra västen relativt tung utan någon resår. Därför är det nödvändigt att välja en rätt väst som passar din kropp bra, annars kommer det att orsaka mycket obehag.

På samma sätt är den ballistiska västen också designad för att skydda våra vitala organ, men den är relativt mjuk med lite hinder för våra handlingar, vilket skiljer sig från ballistiska plattor. En passande väst ska se till att din bröstkorg slappnar av och andas smidigt. Och på längden ska den inte sitta högre än naveln men inte lägre än naveln. Men det bör inte vara för långt, annars kommer det att orsaka ett hinder för våra handlingar. Trots det är storleken på den skottsäkra västen fortfarande begränsad på marknaden. Men det finns vanligtvis kardborreband på västen, så den är ganska justerbar för att säkerställa rätt passform.

Poliser som bär ballistiska västar

Med tanke på ovanstående information kan du ha fått en preliminär förståelse av kroppsskyddets storlek. Om det fortfarande finns några frågor, välkommen att kontakta oss.

Newtech armour har fokuserat på forskning och utveckling av skottsäkra produkter i 11 år och erbjuder ett komplett sortiment av militära hårda pansarplattor med skyddsnivåerna NIJ IIIA, III och IV. När du överväger att köpa hårda pansarplåtar kan du besöka vår hemsida för att hitta den bästa för dig själv.

Vilken storlek på pojkrustning är rätt för mig-正文2